بازدید دانشجویان بهداشت عمومی از مرکز اوتیسم ذهن سپید بابل

روز یکشنبه 16 اردیبهشت گروهی از دانشجویان رشته بهداشت عمومی دانشگاه به همراه جمعی از اعضاء هیات علمی شامل دکتر آرام تیرگر، دکتر محمدعلی جهانی و دکتر زینب فرهادی از مرکز اوتیسم ذهن سپید بابل بازدید کردند. در این بازدید ضمن کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فعالیت ها و اقدامات انجام شده، فرصت بسط آگاهی دانشجویان از تهدیدها و فرصت های موجود فراهم آمد. در این فعالیت که بعنوان بخشی از برنامه کارآموزی دانشجویان به اجرا در آمد، دانشجویان این فرصت را یافتند که با خدمات مختلف حمایتی و درمانی آشنا شوند، جلسات درمانی را مشاهده کنند و با کارکنان مرکز به بحث و گفتگو بپردازند تا راهبردهای موثر برای مدیریت اوتیسم را بیاموزند.

بطور مسلم انجام چنین  بازدیدهایی برای دانشجویان روشنگر بوده و از سویی با اهداف برنامه کارآموزی آنان در جهت آماده سازی آنان برای مقابله با چالش های بهداشت عمومی، از جمله موارد مرتبط با اختلالات عصبی رشدی مانند اوتیسم، همسو می باشد. این تجربه به دانشجویان اجازه داد تا شاهد مبارزات روزانه افراد مبتلا به اوتیسم و خانواده هایشان باشند و به اهمیت مداخله زودهنگام و خدمات حمایتی پی ببرند.