با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار خانم سارا قاسمی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته آمار زیستی تحت عنوان « کاربرد مدل های خطی تعمیم یافته آمیخته (GLMMs) برای پیش بینی خطر بروز سندرم متابولیک در دوره ده ساله بر اساس متغیر های اندازه گیری شده اولیه » که در روز سه شنبه مورخ 1402/12/01 ساعت 11 در سالن جلسات دانشکده بهداشت با حضور اساتید راهنما و مشاور و اساتید داور با موفقیت برگزار شد. این موفقیت را به ایشان، اساتید راهنما و مشاور و خانواده محترم نامبرده تبریک عرض می‌نماییم. امید است که در تمام مراحل زندگی خویش همواره موفق و سربلند باشند.

استاد راهنما : خانم دکتر ثریا خفری( اول )/ آقای دکتر حبیب اله اسماعیلی ( دوم)

اساتید داور : آقای دکتر کریم الله حاجیان / آقای دکتر مهدی سپیدارکیش/ خانم دکتر مرجان موعودی / خانم دکتر زینب جعفریان

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت