جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار خانم زهرا محمدی پیروز دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته آمار زیستی

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار خانم  زهرا محمدی پیروز دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته آمار زیستی تحت عنوان « کاربرد مدل الگوریتم طبقه بندی درختی در پیش بینی مرگ و میر ناشی از کووید-19» که در روز سه شنبه مورخ 24/11/1402 ساعت 11 در سالن جلسات دانشکده بهداشت با حضور اساتید راهنما و مشاور و اساتید داور با موفقیت برگزار شد. این موفقیت را به ایشان، اساتید راهنما و مشاور و خانواده محترم نامبرده تبریک عرض می‌نماییم. امید است که در تمام مراحل زندگی خویش همواره موفق و سربلند باشند.

استاد راهنما : آقای دکتر کریم الله حاجیان

استاد مشاور : آقای دکتر محمود صادقی حداد زواره

اساتید داور : آقای دکتر مصطفی جوانیان / آقای دکتر سهیل ابراهیم پور / خانم دکتر ثریا خفری / آقای دکتر حسینعلی نیکبخت

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت