جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار صبیحه اسدی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته سلامت سالمندی

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار خانم صبیحه اسدی  دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته  سلامت سالمندی تحت عنوان « بررسی شیوع آسیب‌پذیری و عوامل مرتبط با آن در سالمندان منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت شرق تهران » در روز دوشنبه مورخ 1402/10/18 رأس ساعت 12:15  در سالن جلسات دانشکده بهداشت با حضور اساتید راهنما و مشاور و اساتید داور با موفقیت برگزار شد. این موفقیت را به ایشان، اساتید راهنما و مشاور و خانواده محترم نامبرده تبریک عرض می‌نماییم. امید است که در تمام مراحل زندگی خویش همواره موفق و سربلند باشند.

اساتید راهنما : خانم دکتر سمانه پورهادی ( اول ) / خانم دکتر معصومه صادقی پور رودسری  (دوم )

استاد مشاور : آقای دکتر کریم اله حاجیان

اساتید داور :  خانم دکتر افسانه بختیاری / خانم دکتر زینب فرهادی / خانم دکتر آنژلا حمیدیا / خانم دکتر خدیجه ازوجی

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت