جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار فاطمه بابائی ولنی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته سلامت سالمندی

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار خانم فاطمه بابائی ولنی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته  سلامت سالمندی تحت عنوان « بررسی تاثیر مداخله مبتنی بر شادی بر درد، کیفیت خواب، افسردگی و اضطراب سالمندان مقیم آسایشگاه در سال 1401 » در روز چهارشنبه مورخ 1402/10/13 رأس ساعت 12:15  در سالن جلسات دانشکده بهداشت با حضور اساتید راهنما و مشاور و اساتید داور با موفقیت برگزار شد. این موفقیت را به ایشان، اساتید راهنما و مشاور و خانواده محترم نامبرده تبریک عرض می‌نماییم. امید است که در تمام مراحل زندگی خویش همواره موفق و سربلند باشند.

استاد راهنما : خانم دکتر سمانه پورهادی

اساتید مشاور : خانم دکتر آنژلا حمیدیا / خانم دکتر شهلا اسیری

اساتید داور :  آقای دکتر محمد علی جهانی / خانم دکتر زینب غلام نیا شیروانی / خانم دکتر محجوبه بتیار/ خانم دکتر آزاده رمضانی

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت