گرامیداشت روز جهانی سالمند

نظر به اهمیت و نقش جمعیت سالمند در جوامع، روزی از تقویم سال توسط سازمان جهانی بهداشت، به نام روز جهانی سالمند نامگذاری شده است. به همین مناسبت مراسمی با همت دانشکده بهداشت در روز چهارشنبه 12 مهر 1402 برگزار شد. در این جلسه که با حضور جمعی از کارکنان بازنشسته دانشگاه به همراه تنی چند از اعضاء محترم هیات علمی اعم از فعال و بازنشسته در محل آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی منعقد گردید، آقای دکتر آرام تیرگر، خانم دکتر سمانه پورهادی و آقای دکتر سیدرضا حسینی به ارائه مطالبی پیرامون اهمیت این دوره از زندگی و ملاحظاتی که به فراخور آن باید در نظر گرفت پرداختند.

شایان ذکر است که علاوه بر ارائه مطالب کوتاه علمی، بیان تجربیات دیگر کشورها و همچنین اجرای یک برنامه مفرح از دیگر بخش های این رویداد بود. در پایان ریاست محترم دانشکده، آقای دکتر شیرمردی نیز ضمن گرامیداشت این روز، از همکاران محترم تقدیر و تشکر نمودند.