جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار خانم طاهره روحانی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته آمار زیستی

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار خانم طاهره روحانی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته آمار زیستی تحت عنوان « عوامل موثر بر تغییرات قند خون بیماران دیابتی با استفاده از مدل چندسطحی در حضور داده های گمشده » در روز دوشنبه مورخ 1042/06/20 رأس ساعت 11  در سالن جلسات دانشکده بهداشت با حضور اساتید راهنما و مشاور و اساتید داور با موفقیت برگزار شد. این موفقیت را به ایشان، اساتید راهنما و مشاور و خانواده محترم نامبرده تبریک عرض می‌نماییم. امید است که در تمام مراحل زندگی خویش همواره موفق و سربلند باشند.

استاد راهنمـا: آقای دکتر کریم اله حاجیان

اساتید مشــاور: آقای دکتر محمود حاجی احمدی

اساتید داور:  خانم دکتر ثریا خفری ، آقای دکتر مهدی سپیدارکیش ، خانم دکتر خدیجه ازوجی ،  خانم دکتر سمانه پورهادی

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت