جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار خانم خدیجه قلیان دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته آمار زیستی

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، جلسه دفاع از پایان‌نامه سرکار خانم خدیجه قلیان دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته آمار زیستی تحت عنوان « کاربرد معادلات برآوردگر تعمیم یافته در تبیین عوامل موثر بر تغییرات شاخص کفایت دیالیز و کراتینین و آلبومین در بیماران تحت همودیالیز » در روز شنبه مورخ1402/06/18 رأس ساعت 11  در سالن جلسات دانشکده بهداشت با حضور اساتید راهنما و مشاور و اساتید داور با موفقیت برگزار شد. این موفقیت را به ایشان، اساتید راهنما و مشاور و خانواده محترم نامبرده تبریک عرض می‌نماییم. امید است که در تمام مراحل زندگی خویش همواره موفق و سربلند باشند.

استاد راهنمـا: آقای دکتر کریم اله حاجیان

اساتید مشــاور: خانم دکتر رقیه اکبری

اساتید داور:  خانم دکتر افسانه بختیاری، آقای دکتر علی بیژنی، آقای دکتر محمود حاجی احمدی ، خانم دکتر ثریا خفری.