جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان دانشکده بهداشت

فارغ‌التحصیلی، زمانی برای جشن گرفتن دستاوردها، آماده شدن برای فرصت‌های آینده و پذیرای دنیایی از امکانات نامتناهی شدن است.

جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان کارشناسی رشته‌های مهندسی بهداشت محیط و بهداشت عمومی دانشکده بهداشت در تاریخ 11 تیرماه 1402 در سالن شهید شجاعیان دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور جناب آقای دکتر اصغرنیا معاون محترم فرهنگی دانشجویی دانشگاه، جناب آقای دکتر شیرمردی ریاست محترم دانشکده بهداشت، اساتید گران‌قدر، همکاران محترم، دانشجویان عزیز و خانواده‌های گرامی آنان برگزار گردید.

نتایج خوب محصول کار سخت است. هیچ میانبری برای رفتن به سکوی موفقیت وجود ندارد. باعث افتخار است که تلاش‌ها و سعی شما، دانشجویان گرامی باعث شد بتوانید این کار ارزشمند را به انجام برسانید. کسب مدرک کارشناسی بر شما مبارک باد، امیدواریم که شاهد موفقیت‌های روزافزونتان در حیطه‌های مختلف زندگی باشیم.

روابط عمومی دانشکده بهداشت