جلسه دفاع از پایان‌نامه خانم شبنم بهرامی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته آمار زیستی در تاریخ  1402/04/04

بسمه‌تعالی

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، جلسه دفاع از پایان‌نامه خانم شبنم بهرامی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته  آمار زیستی تحت عنوان « بکارگیری مدل میانگین گیری بیزی در تبیین عوامل پیش‌بینی کننده طول مدت بستری بیمارستانی بیماران مبتلا به کووید 19» در روز یکشنبه مورخ 1402/04/04رأس ساعت 12  در سالن جلسات دانشکده بهداشت با حضور اساتید راهنما و مشاور و اساتید داور  و دانشجویان با موفقیت برگزار شد. این موفقیت را به ایشان، اساتید راهنما و مشاور و خانواده محترم نامبرده تبریک عرض می‌نماییم. امید است که در تمام مراحل زندگی خویش همواره موفق و سربلند باشند.

استاد راهنمـا: جناب آقای  دکتر کریم اله حاجیان

اساتید مشــاور:  سرکار خانم دکتر معصومه بیانی

اساتید داور:  جناب آقای  دکتر محمود حاجی احمدی ، سرکار خانم دکتر ثریا خفری   ، سرکار خانم دکتر خدیجه ازوجی