تبریک روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای

بسمه‌تعالی

روز 28 آوریل مقارن با هشتم اردیبهشت‌ماه، هرساله به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای شعاری از سوی سازمان بین‌المللی کار طراحی و عرضه می‌شود که شعار سال 1402 «محیط کار ایمن و بهداشتی، حق اساسی و بنیادی نیروی کار» انتخاب شده است. روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای که در واقع روز تقدیر از تلاشگرانی است که پر از مهر و امید و با سربلندی و سخت‌کوشی و روحیه خستگی‌ناپذیر در هر شرایطی، رسالت سنگین حفظ سلامت شاغلین که زیربنای توسعه اقتصادی پایدار کشور می‌باشند به دوش می‌کشند را به همکاران گرامی در سطح دانشکده و دانشگاه، کارشناسان بهداشت حرفه‌ای و ایمنی، مؤسسات سلامت کار، بهداشتیاران، رابطین بهداشت و کلیه کارفرمایان تبریک عرض نموده و برای همگی سلامتی و بهروزی آرزومندیم. ان‌شاءالله با کمک یکدیگر بتوانیم به شعار امسال جامع عمل بپوشانیم و شاهد کاهش آسیب در محیط‌های کاری باشیم.

روابط عمومی دانشکده بهداشت

جهت دریافت پیام مرتبط با این روز اینجا کلیک شود.