بازدید اعضای محترم هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته سلامت سالمندی از دانشکده بهداشت

اعضای هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته سلامت سالمندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از گروه آموزشی بهداشت عمومی و سلامت سالمندی دانشکده بهداشت در روز سه‌شنبه مورخ 17 آبان 1401 بازدید به عمل آوردند. جناب آقای دکتر حسین مطلبی و سرکار خانم دکتر پریسا طاهری اعضای محترم هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته سلامت سالمندی وزارت متبوع با رئیس دانشکده بهداشت، معاون آموزشی و پژوهشی این دانشکده، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیر گروه بهداشت عمومی و سلامت سالمندی و اعضای گروه دیدار و از نزدیک از وضعیت آموزشی و پژوهشی این گروه در دانشکده بهداشت بازدید نمودند. همچنین اعضای هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته سلامت سالمندی، نشستی با دانشجویان این رشته برگزار و از کتابخانه دانشکده، فضای فیزیکی در اختیار گروه و دیگر امکانات و تجهیزات دانشکده بازدید نموده و بازخورد آن را به اعضای گروه منتقل کردند. شایان‌ذکر است در پایان این بازدید، اعضای هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته سلامت سالمندی در جلسه‌ای مشترک با جناب آقای دکتر منصور بابایی معاون محترم آموزشی دانشگاه، گزارشی از نتایج بازدید و راهکارهای پیشنهادی خود در خصوص وضعیت گروه را ارائه دادند.