پیام تبریک آغاز سال تحصیلی 1402-1401

باسمه‌تعالی

یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ        (سوره مجادله، آیه ۱۱)

خداوند آنهایی را که ایمان آورده‌اند و کسانی را که دانش یافته‌اند، به درجاتی برافرازد.

توفیق ورود به دروازه‌های دنیای علم و دانش، یکی از موهبت‌های الهی است که هر انسانی بی‌شک در سایه تلاش و تکاپو در کسب دانش، از این موهبت بهره خواهد جست. دانشجویان عزیز در این دوره جدید با بهره‌گیری از دانش اساتید، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می‌سازند. دانشگاه به‌عنوان یک نهاد اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و همچنین کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه محسوب شده و در این راستا بر ما و یکایک اعضای جامعه دانشگاهی واجب است که با ایجاد فضایی سرشار از نشاط، در مسیر پویایی علمی و فرهنگی در محیط دانشگاه تلاش نمایند. دانشکده بهداشت آغاز سال تحصیلی را به جامعه دانشگاهی، به خانواده بزرگ و پرمهر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل به‌ویژه دانشجویان جدیدالورود كه براي نخستين بار به محيط مقدس دانشگاه گام نهاده‌اند صميمانه تبريك عرض نموده و براي همگان از درگاه خداوند متعال موفقيت، بهروزي و سعادت را آرزومندیم. اميد است به فضل الهي، در طول سال تحصيلي جديد در جهت تهذيب، خودسازی و علم‌اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشيم. همچنين اميد است دانشجويان گرامی جديدالورود در سال تحصيلي پیش رو با تلاش، کوشش و انگيزه‌ والای دانش‌طلبی، در جهت ارتقای سطح علمي و تعمق باورهای دینی و توانایی‌های فرهنگی گام‌های مؤثری بر‌دارند.

با آرزوی موفقیت

مدیریت، اعضای هیئت‌علمی و کارکنان دانشکده بهداشت