افتخار آفرینی و قبولی دانشجویان دانشکده بهداشت در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) 1401

جناب آقای سجاد خدابنده­ لو و سرکار خانم سارا خالقی، بدینوسیله و با کمال مسرت موفقیت شما در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) رشته آمار زیستی و قبولی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران را صمیمانه خدمت شما، خانواده محترمتان، همه اساتید گران‌قدر و دیگر عزیزانی که در موفقیت شما سهیم بوده‌اند تبریک عرض می‌نماییم. امید است در ظل توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) در تمام مراحل زندگی خویش همواره موفق و سربلند باشید.

سرکار خانم فاطمه سلیمانی کبریا، بدینوسیله و با کمال مسرت موفقیت شما در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) رشته سالمندشناسی و قبولی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز را صمیمانه خدمت شما، خانواده محترمتان، همه اساتید گران‌قدر و دیگر عزیزانی که در موفقیت شما سهیم بوده‌اند تبریک عرض می‌نماییم. امید است در ظل توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) در تمام مراحل زندگی خویش همواره موفق و سربلند باشید.

روابط عمومی دانشکده بهداشت